Sommige mensen kunnen jaren voorbijgaan voordat ze de partner durven te vertellen “Kijk naar mij de borst”. En anderen wachten gewoon op de mogelijkheid om in de praktijk hun gespreksvaardigheden toe te passen. kamagra goedkoop Het is het beste om niet meteen met alle pistolen te schieten, het schrikken partner, en een beetje voorbereid en zelden in te voegen, maar naar de plaats.

2. Maak een sfeer

Anaturaje beïnvloedt de stemming. Gedempt licht, aromatische kaarsen, mooi ondergoed, favoriete muziek en een paar wijnglazen helpen u altijd te ontspannen en meer klaar te zijn voor experimenten.

Denk goed na, hoe en waarom wil je zeggen. Schrijf sexy fantasie? Vertel je hoe je je kunt https://farmaciadiprima.com/doxycycline-generico-doxycycline/ prikkelen? Oefenen in hoe al deze woorden in de taal worden gerold? Alle oorzaken zijn goed. Het is belangrijk om de partner te vertrouwen en niet bang te zijn om er grappig uit te zien.

3. Plussen van vuile gesprekken

Het is altijd interessant om iets nieuws te proberen – en begrijp dan ook wat je het leuk vindt. Het vinden van een nieuwe manier om seksueel verlangen te tonen, een nieuwe kans om met een partner te communiceren, is nuttig. Bovendien komen erotische gesprekken dichterbij! En ja, het is belangrijk dat ze wederzijds zijn, dan is het effect maximaal.

4. En wat te zeggen?

Als je niet zo’n ervaring had, kun je eerst naar een doodlopende weg gaan. Begin met eenvoudig. Vertel me een partner die je graag in bed doet, wat voor soort strelen houdt je van het meest die je begint en voor een lange tijd in gedachten blijft.

Dan kun je erachter komen wat ik leuk vind, begeleidende vragen aan acties. Dus je geeft hem niet alleen plezier, maar ontdek ook wat het maximale effect geeft.